Before B4
Befores historia
Gruppen A. Engströms Pop & Twist orkester bildades på skoj 14 juli 1989. Så småningom blev det BEFORE som gruppen kallas idag. 1991 spelade vi tillsammans med Hepstars på Hotel Hanöhus, sedan har allt rullat på i en väldig fart. Malmö festivalen har vi invigt i 22-23 år vi har spelat på 40-50-60 års kalas, företagsfester, rockklubbar, bröllop, olika jippon, musikfestivaler och festivaler, på Svedala Rock delade vi scen med The Ark m.m.

Några medlemmar har kommit och gått. Sven-Åke "Blöffe" Lindeberg känd från Bootjacks på 60-talet var med i många år. Lasse Berggrensson var med under en tio-års period, spelade bl.a i Troublemakers på 60-talet. Ingvar "Murre" Muranius spelade med Before från start 1989 fram till 2015

En man finns kvar från originaluppsättningen. Georg Lydfors trummor och sång som var med redan på 60-talet och spelade i Malmö bandet  The Headachers.
Percy Malmqvist klaviatur och sång. Percy har en lång musiker-bana bakom sig, han spelade med bl.a Troublemakers på 60-talet. Övriga medlemmar i BEFORE förutom nämnda är Bo Göran Sahlin gitarr och sång. BG är grym på sin gura och tillför bandet mycket med sitt härliga sound. Olle Persson bas, mycket rutinerad musiker som lirar tight ihop med Georg på trummorna.
 
Avenda Solutions